Parhaat asiat elämässä ovat usein ilmaisia. Tilaa ilmainen ICT-kartoitus!

Meillä on ilo ja kunnia tarjota Teille, arvoisa asiakas, ilmainen ICT-kartoitus! Kartoituksen kesto on noin tunti. Meiltä saatte sertifioituneen Microsoft-teknologioiden asiantuntijan paikan päälle ja kullanarvoista näkemystä ja kokemusta. Oli yrityksenne iso tai pieni, meiltä löytyy kyllä eväät!

Hyödyt:

– Saatte uutta näkemystä ympäristönne tämän hetkisestä tilanteesta ja mihin suuntaan kannattaisi kehittää.

– Voitte kysyä ihan mistä tahansa, mm. kehityksestä, ICT-ongelmista, pilvipalveluista, hankinnoista, palvelimista, verkoista, etäyhteyksistä, työasemista tai ihan mistä vain!

– Tietoa uusista teknologioista tai palveluista, joista ette välttämättä ole vielä tietoisia.

– Monessa tapauksessa löydetään selkeitä kustannussäästöjä.

– Tulevaisuuden näkymiä mihin ICT on matkalla yritysmaailmassa.

– Jäätävän pätevän asiantuntijan ja rentoa meininkiä!

etusivu_kuva

Huolettomuus

Huolehdimme myös tapaamisen tietoturvallisuudesta. Asiantuntijamme saapuessa saatte yksipuolisen salassapitositoumuksen jossa kaikki asiat, mitä palaverissa käymme läpi, ovat luottamuksellisia. Saatte tehdä kartoituksessa ilmitulleilla tiedoilla aivan mitä itse haluatte. Kartoitus ei sido teitä mihinkään.

Miksi?

Mitä me hyödymme tästä? Tähän ei todellakaan ole koiraa haudattuna. Uskomme omaan osaamiseemme ja asiakaslähtöisyyteemme 100%sti ja haluamme palvella Teitä. Samalla saamme tilaisuuden näyttää Teille, miksi olisimme paras vaihtoehto ICT-kumppaniksenne!

Miten?

Kartoitus voidaan suorittaa paikan päällä (PK-seutu) tai online-kokouksessa. Online-kokousta varten tarvitsette internet-yhteyden ja Windows tai Mac OS X tietokoneen. Tarkemmat spesifikaatiot laitteistolle täältä.

Ota yhteyttä soittamalla 040 192 52 72 / Henttu TAI sähköpostilla ville.henttu(at)cescom.fi

Katso myös kotisivumme! http://www.cescom.fi

1 thought on “Parhaat asiat elämässä ovat usein ilmaisia. Tilaa ilmainen ICT-kartoitus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *