Puurratko toimistolla kesän?

Kaikilla meillä ei ole yhtä hyvä tuuri, jotta voisimme viettää kesän lomaillessa. Työpaikka on hiljentynyt, koska suurin osa väestä on lomalla. Se on ihan mukavaa toisaalta istuskella lähes tyhjässä toimistossa kaikessa rauhassa. Tämä blogikirjoitus onkin suunnattu juuri teille, jotka joudutte puurtamaan toimistossa läpi kesän.

Kesä on nimittäin myös todella tehokasta aikaa. Kesäisin yhdeksi projektiksi kannattaakin ottaa keskittyminen ICT-infraanne. Mikä olisi parempi aika suunnitella kesän jälkeen palaavaa kiireistä aikaa kuin nyt? Kun suunnittelee ja toteuttaa kesäkuukausina, on ihmisillä parempi palata työpöytänsä ääreen elokuussa. Tai ainakin jos ehtisi tehdä sen suunnittelun. Selvä visio syyskaudelle ja tehostetaan tuottavuus pilviin (tai.. pilveen).

Tiesitkö esimerkiksi, että Windows 10 julkaistaan myös yritysversiona aivan pian? Kannattaako teidän siirtyä siihen samantien? Entä palvelinpuolenne? Joko Microsoftin Azure on tuttua kauraa? Tiedätkö kuinka edullinen ratkaisu se voisi olla? Entä kotimaiset pilvipalvelut? Oma sähköpostipalvelin vai Office 365? Entä jos virtualisoisitte koko infranne omaan pilveenne?

Näistä asioista mm. juttelen asiakkaideni kanssa miltei viikottain. Meillä on nyt kampanja menossa, jossa tarjoamme ilmaista ICT-kartoitusta. Tartu sinäkin tilaisuuteen ja laitetaan asiat kerralla kuntoon!
Tässä linkki tarjoukseen Ilmainen ICT-kartoitus

Oikein hyvää kesäisen viikon alkua! Ulkona näyttäisi olevankin +20 lämmintä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *